Cum cumpar?

1. Selectarea produselor dorite:

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

2. Informatii pentru expediere/ facturare:

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. Pentru a putea trimite comanda, va trebui sa va completati datele de identificare si adresa de livrare prezente in pagina. Acest proces nu va va consuma mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Daca doriti sa primiti informari referitoare la campanii de reduceri sau oferte speciale va puteti crea un cont de utilizator.

Inrtegistrarea pe site nu este obligatorie, puteti lansa o comanda si fara a va inregistra pe site.

3. Finalizarea comenzii:

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare.
Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul „Trimite comanda” pentru a finaliza comanda.