e-gradinarit.ro
Gazpacho

Gazpacho – supa rece de legume

Gazpacho – supa rece de legume

Ingrediente:

4 rosii mari
1 ardei gras verde
1 ardei gras rosu
2 castraveti, curatati de coaja
1 ceapa rosie
1 catel de usturoi
1 legatura de patrunjel
1,5 l supa de legume sau apa
2 linguri ulei de masline
1 lingurita de oregano, busuioc, tarhon, cimbru
Sare dupa gust

Preparare:

Rosiile, ardeii, castravetii, ceapa, usturoiul se taie cubulete, patrunjelul se toaca marunt si seamesteca intr-un bol. Dupa ce ati amestecat bine aceste ingrediente, scoateti si puneti deoparte o cana plina din compozitia obtinuta.
Adaugati peste compozitia din bol supa de legume, uleiul de masline, linguritele de oregano, busuioc, tarhon si cimbru si pasati cu ajutorul unui blender. La final adaugati legumele din cana pusa deoparte si potriviti dupa gust cu sare. Gazpacho se raceste la frigider inainte de servire.

Articole din aceeași categorie