Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. Dreptul de autor a PINK PIXEL TRADING SRL-D asupra informatiilor publicate pe site

2. Produsele si serviciile oferite de PINK PIXEL TRADING SRL-D pe site-ul e-gradinarit.ro, politica de preturi

3. Plata produselor

4. Livrarea produselor

5. Informatii despre RETURUL produselor cumparate

6. Drepturi de proprietate intelectuala pe site-ul e-gradinarit.ro

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

8. Abonarea si dezabonarea la newsletter

9. Politica de confidentialitate

10. Dispozitii finale.

Site-ul e-gradinarit.ro, numit in continuare e-gradinarit, este proprietatea SC PINK PIXEL TRADING  SRL-D, inregistrata in Buzau, Str. 13 Decembrie, nr. 20, J10/991/2015, CUI/CIF: 35354574, si va fi numita in continuare e-gradinarit.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. E-gradinarit isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.
E-gradinarit garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul e-gradinarit.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei e-gradinarit fara acordul prealabil scris al acesteia.

1. Dreptul de autor a e-gradinarit asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului e-gradinarit.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea e-gradinarit si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul e-gradinarit a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului e-gradinarit numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de e-gradinarit pe site-ul e-gradinarit.ro, politica de preturi
E-gradinarit isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul e-gradinarit.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Preturile prezentate includ TVA (20%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

3. Plata produselor
Plata produselor comandate de pe site-ul e-gradinarit.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin  ordin de plata, dovada platii trebuie trimisa catre e-gradinarit la adresa de e-mail vanzari@e-gradinarit.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul e-gradinarit. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. E-gradinarit isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid sau cu serviciul de posta rapida PRIORIPOST.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 5 zile lucratoare.  E-gradinarit  isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Costurile de livrare sunt:

22 RON pe comanda (TVA Inclus) pentru livrari prin curierat rapid si 17 RON pe comanda (TVA inclus) pentru livrari prin PRIORIPOST.

Livrarea se face prin Curier rapid sau PRIORIPOST , tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

E-gradinarit isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de e-gradinarit care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de e-gradinarit fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de e-gradinarit de la acest client.

5. Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul cu e-gradinarit fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014)  numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.

Astfel, produsele cumparate din e-gradinarit.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email (vanzari@e-gradinarit.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Produsul va fi returnat in conditii bune, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat (inclusiv Posta Romana), dar va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati servicii de curierat rapid. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura,  si formularul de retur completat.

E-gradinarit.ro va inapoia  contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid.

6. Drepturi de proprietate intelectuala pe site-ul e-gradinarit.ro
Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa office@e-gradinarit.ro

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul e-gradinarit.ro este gazduit de serverele unei terte firme. E-gradinarit nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. E-gradinarit nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului e-gradinarit.ro. E-gradinarit nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul e-gradinarit.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

8. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului e-gradinarit.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. E-gradinarit detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului e-gradinarit.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului e-gradinarit.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, e-gradinarit nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

E-gradinarit isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca e-gradinarit are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

9. Politica de confidentialitate

E-gradinarit garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre e-gradinarit pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre e-gradinarit nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@e-gradinarit.ro.

E-gradinarit se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul e-gradinarit sunt transmise pe cale electronica, e-gradinarit nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, e-gradinarit va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre e-gradinarit sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului e-gradinarit, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. E-gradinarit nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

E-gradinarit certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

1. dreptul de a cere e-gradinarit sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
2. dreptul de a cere e-gradinarit sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
3. dreptul de a cere e-gradinarit sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
4. dreptul de a cere e-gradinarit sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@e-gradinarit.ro. E-gradinarit foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

E-gradinarit nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. E-gradinaritnu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de e-gradinarit.ro in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor e-gradinarit.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre e-gradinarit a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul e-gradinarit.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului e-gradinarit.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

E-gradinarit foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri: http://ro.wikipedia.org/wiki/Cookie, https://www.google.ro/search?q=Ce+este+un+cookie

10. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe e-gradinarit.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului e-gradinarit.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.